• 3 for 2 rabat

    På alle varer på shoppen

  • Gratis fragt

    På ordrer over 399,-

  • Betal med Mobilepay

    Eller betalingskort. 100% sikkert.

  • 4,7 stjerner

    På Trustpilot

Privatlivs- og Cookiepolitik

Introduktion

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles og bruges oplysninger om dig til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af den annonce, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor har vi uddybet, hvilke oplysninger der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter der har adgang til dem.

 

Cookies

Hjemmesiden bruger “cookies”, som er tekstfiler, der gemmes på din computer, mobiltelefon etc. i overensstemmelse hermed med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies må ikke indeholde skadelig kode såsom virus. Det er muligt at slette eller blokere cookies. Se instruktioner: http://minecookies.org/cookiehandtering Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan annoncer blive mindre relevante for dig og dukke op oftere. Du kan også risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, og at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Hjemmesiden indeholder cookies fra tredjeparter, som i varierende omfang kan omfatte:

– Google Analytics Google
– Console Google Tag Manager
– Google Ads
– Facebook pixels
– Klaviyo 
– LinkedIn Insight Tag

Personlig information

Personoplysninger er alle former for information, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du bruger vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne oplysninger. Dette sker f.eks. ved generel adgang til indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent ved at udfylde enhver form for kontaktformularer via hjemmesiden. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografiske placering og hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du giver udtrykkeligt samtykke til dette og selv indtaster oplysningerne, behandles følgende også: Navn, telefonnummer, e-mail, navnet på den organisation, du repræsenterer. Dette vil typisk når du udfylder eventuelle kontaktoplysninger på webstedet.

 

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil kun blive brugt til det formål, som de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant. Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller på anden måde behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, der med størst sandsynlighed er relevante for dig, for at kunne levere de services du har efterspurgt, som f.eks. modtage et nyhedsbrev. Derudover bruger vi oplysningerne til at optimere vores tjenester og indhold baseret på statistiske mål.

 

Opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, loven tillader, og vi sletter dem, når det ikke længere er nødvendigt. Perioden afhænger af oplysningernes art og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår oplysninger slettes.

 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af hjemmesiden, hvilken annonce du modtager og eventuelt klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment osv. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se, hvilke tredjeparter der er involveret i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne bruges til annonceringsmålretning. Vi bruger også en række tredjeparter til at opbevare og behandle data. Disse behandler kun oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til deres egne formål. Udbredelse af persondata såsom navn og e-mail mv vil kun ske, hvis du giver dit samtykke. Vi bruger kun databehandlere i EU eller i lande, der kan levere din oplysninger med tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at blive informeret om, hvilke personoplysninger, der er knyttet til dig, vi behandler i et fælles format (dataportabilitet). Du kan også til enhver tid gøre indsigelse mod brugen af oplysninger. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at oplysninger om dig behandles. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at få dem rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@lilleplakat.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at kontakte Datatilsynet. Hvis du ikke længere ønsker, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse. Forlægger Hjemmesiden ejes og udgives af:

Lille Plakat
Telefon: +45 71 92 70 94
E-mail: hej@lilleplakat.dk

Indkøbskurv

Fortsæt med at handle
Subtotal
Rabat
Total
Din indkøbskurv er i øjeblikket tom

Du skal acceptere vores vilkår og betingelser, før du kan fortsætte.

Du har endnu ikke accepteret vilkår og betingelser. Dette er nødvendigt, før du kan fortsætte.